«Вбивчі реалії «руського міра»»

16 січня 2020, 11:15
Власник сторінки
0
5181

Останнім часом у соціальних мережах в групах як «Новоросія» і т.п. жителі Донецької та Луганської області активно обговорюють свавілля представників російської влади...

Коментує один з лікарів на форумі т.зв. «МОЗ ДНР»: «Згідно негласним наказа т.зв. «МОЗ ДНР/ЛНР», лікарям-психіатрам, які в складі військово-лікарських комісій здійснюють обстеження призовників, заборонено встановлювати діагноз «легка розумова відсталість (дебільність)» і визнавати таких кандидатів непридатними до військової служби. Також, військово-лікарської комісії т.зв. «ДНР/ЛНР» неофіційно заборонено залучати призовників із зазначеним діагнозом до несення служби в райони розташування командних пунктів російсько-окупаційних військ для безпеки керівників з числа російських військових.

Коментар хлопця з Макіївки: «Продаж наркотиків вседозволений, причому місцева «поліція» не реагує на точки реалізації. Найбільш доступним є мак, метадон (з якого в домашніх умовах виготовляють «ширку»), фен і мікси. Зокрема, за словами учасника групи, найбільш активної точкою збуту є ринок «Зелений» в Макіївці (в мікрорайоні Зелений), торгівля тут не припинялася навіть в період літа-осені 2014 року.

«Отже, їдеш на ринок «Зелений», шукаєш дилерів, які стоять на вході ринку, у них купуєш будь-який вид психотропний речовин. Ніхто нічого не приховує і не боїться, тому що «місцева влада» покриває і отримує відкат з продажу ... За цінами ... щось в межах 1200 руб. - це сірникову коробку трави, а мінімальна - в районі 600 руб. (250 грн). Метадон реалізують через «закладки», які роблять в доступних місцях. «Дізнаєшся номер бариги, їх у нас в Донецьку зараз знайти елементарно - їх ціла купа. Є такі, що кидають, є такі, що іноді кидають, ніколи не можливо вгадати - кинуть тебе із закладкою чи ні. Отже, все що потрібно: вибрати баригу, який кидає рідше, знайти 2000 руб. (833 грн) на грам метадону і 200-300 руб. (83-125 грн.) на таксі. Разом, грам метадону з доставкою коштує у нас зараз 2300 руб. ».

Хлопець обурений, що навіть т.зв. «поліція» не реагує на подібні схеми, хоча все про них знають. Це він продемонстрував на своєму досвіді. Так, гуляючи недалеко від центру міста, він знайшов закладку метадону. «Просто під відливом по проспекту Ілліча 80, просто гуляв і знайшов грам метадону. Про це навіть знають в Калінінському відділі поліції: - «Я їм розповів про цей випадок, вони звичайно поржали, але насправді, веселого мало», - акцентує Донеччанин.

Ще один коментар в групі - «Особисто я сам знаю про смерть близько 50 дітей тільки за 2018 рік через передозування наркотиками. Це я чув від хлопців зі спальних районів, де все кишить цими... Поки у нас замість автоматів з газованою водою і лимонадом, стоять автомати з наркотою (як на студмістечку) діти будуть вмирати».

Таким чином «руський мір» і винищує людей та народи: або ти йдеш під кулями за Путіна або загнешся від безвиході.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,война,донбасс,ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.