Усіх податківців переатестують

14 січня 2020, 21:44
Власник сторінки
менеджер
0
71

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук доручив керівнику Державної податкової служби Сергію Верланову у двотижневий строк розробити та подати на розгляд КМУ план переатестації усіх співробітників ДПС Україн

Про це Гончарук повідомив у  Facebook за результатами зустрічі з Верлановим.

"Ситуація, яка склалася в одеській податковій, засвідчує про те, що нам ще треба багато над чим працювати й підсилювати контроль. Тому, по-перше, прошу керівника Нової податкової Сергія Верланова поїхати на місце події, розібратись в ситуації та доповісти про результати. По-друге, провести перевірку доброчесності та відповідності антикорупційному законодавству керівників територіальних органів ДПС та її Центрального апарату. А також у двотижневий строк розробити та подати КМУ план переатестації усіх співробітників ДПС України", - наголосив Гончарук.

Він запевнив, що уряд не дозволить нікому у новій податковій вимагати гроші у підприємців та прикриватися "кришею", підкресливши, що всі корупційні прояви у державних органах будуть знищені в корені.

"Ті, хто думає, що й досі можна спокійно красти та відсидітися у тіні - глибоко помиляються. Безкарно красти, вимагати гроші та будувати тіньові схеми більше не дозволено", - заявив Гончарук.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,коррупция,налоговая,переаттестация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.