Безлад у Коростишівському благочинні УПЦ

30 листопада 2019, 10:57
Власник сторінки
0
217

Щось дивне відбувається у нашому Коростишівському благочинні.

Останнім часом у церкві біля міської ради куди хожу на службу, дуже напружена атмосфера. Якось неприємно там стало знаходитись. Це відчувається під час недільної служби. Десь була звістка про те, що у благочинного отця Якова розпочались конфлікти з іншими священниками. Кажуть, що священникиКоростишівськогоблагочиння взагалі не сприймають його як керівника, через його ідіотські вказівки, відсутність командного стержня та невміння згуртувати людей. Кожен з них робить, що хоче на свій розсуд.Окремі батюшки навіть намагаються вижити Якова зі свого місця.І якщо, чесно то й Яків дуже рідко виходить в люди. Вже тяжко згадати коли він востаннє був на службі у своїй церкві. І по району він не їздить з людьми не спілкується. Казали, що Яків забився у своїй хаті біля церкви і рідко куди виходить. Може він боїться своїх же батюшок?

         Не знаю, що трапилось з отцем Яковом, але місце благочинного йому потрібно звільнити. Бо якщо, таке й далі буде продовжуватись то така церква нікому не потрібна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.