Контрабандист Альперін VS Олег Денега

29 листопада 2019, 17:58
Власник сторінки
0
70

Одеський контрабандист і бандит Альперін завдяки своїм кримінальним зв'язкам намагався "збити" Денегу із керівної посади директора управління ДБР у Миколаєві.

Є конкурсанти, є конкурсна комісія і є перше місце – досить заманлива посада.

І от чергова конкурсна комісія голосувала за кандидатів на заміщення вакантної посади в ДБР. На фінішну пряму вийшло два кандидата: Аблов і Денега.

А далі…

У розслідуванні програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" заступник голови скандального Окружного адмінсуду Києва Євгеній Аблов зумів отримати посаду в Державному бюро розслідувань завдяки ГО "Антикорупційний контроль України".

Відзначається, що Аблов в 2018 році брав участь в конкурсі на посаду директора управління ДБР в Миколаєві. Перед фінальним голосуванням Конкурсної комісії тодішній нардеп Сергій Лещенко повідомив, що переможці конкурсів в ДБР визначені заздалегідь і директором територіального управління в Миколаєві буде Аблов, який є "креатурою Кивалова і Альперина".

Наступного дня Конкурсна комісія вибрала переможцем не Аблова, а працівника ГПУ Олега Денегу. Але керівник ДБР Роман Труба вирішив не призначати Денегу на посаду в Миколаєві, пояснивши своє рішення тим, що "цей кандидат не має особистих і моральних якостей, які потрібні для зайняття цій посаді", оскільки прочитав публікації про нібито порушення в його деклараціях.

За даними "Вihus.info", публікації про Денегу розпочалися із статті на сайті "Судово-юридичної газети" напередодні голосування конкурсної комісії, в якій говориться, що Денега неправдиво заповнив свою декларацію, і тому його не можна брати на роботу в ДБР.

Виявилось, що шеф-редактор цієї газети, Святослав Пограничний, у своїх публікаціях гаряче підтримує Аблова і Окружний адмінсуд Києва.

Також Пограничного в 2019 році помітили на святкуванні дня народження Аблова!

Більше того, після публікації цієї статті маловідома одеська громадська організація "Антикорупційний контроль України" звернулася в Національне антикорупційне бюро із заявою про злочин з боку Олега Денеги. А потім добилася відкриття кримінального виробництва через суд. Але НАБУ складу злочину не знайшло і виробництво згодом закрило.

А в цей час Аблов оспорював результати конкурсу ДБР в суді, в якому працює, - Окружному адміністративному суді Києва.

А разом з ним в тому ж суді результати конкурсу оспорювала також ГО "Антикорупційний контроль України". При цьому ГО-шка, яку в інтернеті називають кишеньковою організацією одеського бізнесмена Вадима Альперина, подала відразу два ідентичні позови. Один з них незабаром відкликала, а по іншому позову її представник жодного разу не явився на засідання, і в 2019 році судочинство закрили.

Врешті-решт Київський окружний адмінсуд, в який справу передали з Окружного адмінсуду Києва задовольнив позов Аблова і відмінив результати конкурсу. Декілька розмов про цей судовий процес зафіксовані на записах прослуховування Окружного адмінсуду, так званих "плівках Вовка". Зокрема, в двох епізодах голова Окружного адмінсуду Вовк говорить про те, що рішення на користь Аблова погоджене із заступниками директора ДБР Ольгою Варченко і Олександром Буряком.

У відповіді на запити Вihus.info Варченко питання журналістів про узгодження з нею судового рішення на користь Аблова назвала "припущенням", а Буряк звернення просто проігнорував.

Рішення про відміну результатів конкурсу оскаржив офіційний переможець Олег Денега. На перші два засідання по цій апеляції Євгеній Аблов не явився.

Дуже легко звинуватити людину в неіснуючих злочинах, і як складно і довго потім домагатися правди в  суді!

Сподіватимемося, що нова влада все-таки якось впорається з подібним свавіллям псевдоекспертів і псевдожурналістів!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,должность,комісії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.