Для кадирова, як і для путіна власний народ - це тварини на убой

06 червня 2022, 11:30
Власник сторінки
0
102
Для кадирова, як і для путіна власний народ - це тварини на убой

Кадиров перейшов до шантажу власного народу. Він надав вказівку лідеру кожної релігійної мусульманської території Чечні мобілізувати для війни в Україні по 3 особи з кожного сільського поселення.

Матеріал про те, в якій патовій ситуації знаходиться кадиров, як він шантажує та катує власний народ на тлі військового розгрому в Україні його "тік-токових" хлопчиків та орків з рф, а також про фінансову скруту рамзана-донагандона.

Кадиров зустрічався із шойгу. Він намагається привласнити собі статус головного менеджера війни та очолити крило "яструбів". Але ситуація у тимчасово окупованій Ічкерії для нього далеко не така сприятлива, щоби претендувати на таку роль. Він розводить кремль, тоді як сам знаходиться у поганій ситуації. Батальйони його тік-ток мародерів знищуються ЗСУ, а самі чеченці не хочуть проливати кров у імперіалістичній війні кремля.

Як кажуть мої джерела, кадиров перейшов до шантажу власного народу. Він надав вказівку лідеру кожної релігійної мусульманської території Чечні мобілізувати для війни в Україні по 3 особи з кожного сільського поселення (усього Чечні - близько 500 поселень).​При цьому, у разі невиконання цієї вказівки, по 3 особи з поселення буде позбавлено волі у його катівнях.

​Також усім бізнесменам чеченського походження надано вказівку відшукати в стислий термін по 10 осіб, які укладуть контракт для участі в бойових діях проти України, забезпечити в повному обсязі їх амуніцією, продовольством та іншим необхідним спорядженням. У разі отримання військовослужбовцями травм або загибелі, усі матеріальні відшкодування також буде покладено на відповідного бізнесмена.

​Примітно, що протягом останнього часу у зв’язку з накладеними санкціями в рф та особливо в Чечні, яка є майже повністю дотаційним регіоном (у 2021 р. посіла 4 місце в росії за рівнем дотацій, які склали майже 3,9 млрд. доларів США), спостерігається погіршення соціально-економічної ситуації та зростання протестного потенціалу. Зокрема, в Чечні зафіксовано значний рівень інфляції, зростання цін на продукти і товари першої необхідності, на фоні підвищення рівня безробіття та зменшення купівельної спроможності населення.

​Крім того, існує проблема роботоспроможності енергомережі Чечні. З необхідних 220В до домогосподарств подається напруга 80-100В. У зв'язку з чим посилено контроль з боку місцевих органів енергонагляду з подальшим масовим накладанням досить високих штрафів майже на всіх приватних абонентів. Не виключено, що всі отримані грошові кошти використовуються для фінансування підрозділів кадирова, що перебувають на території України.

​Вказані дії кадирова та його оточення призводять до росту протестного потенціалу серед населення Чечні.

Будемо сподіватися на те, що цей волелюбний народ рано чи пізно встромить ножа в спину окупаційного режиму кадирова! 

Джерело: Сергій Висоцкий


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Украина,Чечня,народ,Росія,ТІК,Кадиров
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.