Безпека виборів – безпека країни

08 жовтня 2019, 12:43
Власник сторінки
0
39
Безпека виборів – безпека країни

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков назвав умови, за яких можливе проведення виборів в ОРДЛО.Про це політик сказав в ефірі Свободи слова на ICTV, інформує Цензор.НЕТ.

    Голова Верховної Ради Дмитро Разумков назвав умови, за яких можливе проведення виборів в ОРДЛО.
    "Якщо ми говоримо про складову безпеки, то це основна умова проведення виборів. Коли там будуть озброєні люди, коли у нас не буде контролю над кордоном, коли у нас не буде можливості моніторингу, коли у нас не буде спостерігачів, коли у нас не буде доступу ЗМІ - то це можна називати як завгодно, але це не вибори.
     Вибори повинні пройти виходячи з того, що там буде безпечно і там буде вибір. Там буде доступ українських партій, українських кандидатів, доступ українських ЗМІ і вибори пройдуть за українським законодавством", - заявив Разумков.
    Він зазначив, що одна з позицій - вибори будуть проходити одночасно з виборами на території України. Кому не важливі умови - збирають манатки і валять на педерацію! Там - світ!
А у нас війна з х.уйлом і ми повинні його виганяти. І умова ще одна - х.уйло валить з України!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Выборы,местные выборы,ДНР,ЛНР,выборы в ДНР и ЛНР,выборы в ДНР ЛНР,ДНР новости,Выборы в ЛНР,Дмитрий Разумков,формула Штайнмайера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.