Як московська церква в столиці України експлуатує українських дітей!

02 жовтня 2019, 16:53
Власник сторінки
0
81

Як московська церква в столиці України експлуатує українських дітей!

Виявляється, що незважаючи на канонічну підпорядкованість Української православної церкви до Руської православної церкви, продовжується супротив зміні назви УПЦ на РПЦ в Україні, називаючи себе українською церквою.

В той же час країна-агресор продовжує наступати на духовну свідомість наших дітей. У зв’язку з чим, для впливу на духовний інтелект українських дітей УПЦ за погодженням з РПЦ відкрила у м. Києві Монастирське духовно-професійне училище ім. прп. Іоана Дамаскіна, яке вже майже 10 років функціонує на території чоловічого монастиря «Свято-Покровська Голосіївська пустинь».

Зокрема, не маючи відповідної державної реєстрації та дозвільних документів, так званий «освітній заклад» приймає на «навчання» дітей вже після закінчення сьомого класу загальноосвітньої школи (з тринадцяти років), при цьому абітурієнти, які подали документи на навчання, проходять практику на монастирському господарстві, а вже за результатами практики та співбесіди зараховуються до числа учнів МДПУ.

Виходить, що керівництво монастирського духовно-професійного училища спочатку перевіряють наскільки дитина придатна для виконання фізичної роботи? Дивні умови вступу! «Навчальними планами та програмами передбачено трудові послушання в монастирі та училищі (чергування в трапезних, виїзди на сільське господарство тощо),» - говориться в правилах прийому до Монастирського духовно-професійного училища ім. прп. Іоана Дамаскіна. А «навчання» проходить в художніх майстернях та, добре обладнаних, цехах (деревообробних і швейних), таким чином більше трьохсот дітей віком від 13 до 18 років постійно працюють і приносять прибутки закладу який не має а ні ліцензії на освітню діяльність, а ні відповідної атестації.

Як бачимо, керівництво РФ та РПЦ через підконтрольну УПЦ продовжує впливати як на українське православ’я, так і на свідомість наших дітей, з метою реалізації нового проекту «православный русский мир».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.