Українську армію навчатимуть інструктори НАТО

27 вересня 2019, 10:14
Власник сторінки
Свободный корреспондент
0
18
Українську армію навчатимуть інструктори НАТО

Міжнародні військові навчання відбудуться в Україні, заявив міністр оборони України Андрій Загороднюк на брифінгу 20 вересня на Яворівському полігоні, що у Львівській області.

Відповідаючи на запитання щодо перспективи проведення військових навчань з участю країн НАТО і натовських інструкторів, які з 2015 року тренують українських військовослужбовців на Яворівському полігоні, Загороднюк підтвердив, що такі навчання відбудуться. «Плани є щодо навчання і підготовки наступного року. Палата Конгресу США 19 вересня схвалила законопроект, який має забезпечити виділення Україні на військову допомогу 250 мільйонів доларів, у тому числі і на такі навчання. Вони абсолютно потрібні, і ніхто не збирається їх скасовувати. Якщо ми розбудовуємо армію, то маємо це робити за натовськими стандартами. Тренування, як сьогоднішня демонстрація дій – за ними місяці навчань, дуже напружена організаційна і технічна робота. Більше того, будемо розширювати міжнародні навчання. Питання з цього приводу вирішується з комітетом Верховної Ради, і там переконані у важливості таких навчань, є розуміння», –  Загороднюк.

Джерело: 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.