СБУ затримала адвоката, який «забезпечував» результат аукціону

25 вересня 2019, 12:27
Власник сторінки
менеджер
0
283
СБУ затримала адвоката, який «забезпечував» результат аукціону

Приватний адвокат, був затриманий правоохоронцями одразу після отримання всієї суми неправомірної вигоди за «забезпечений» результат аукціону.

На Кіровоградщині арбітражний керуючий та службовець торгів аукціону з продажу комунальної нерухомості вимагали гроші від підприємців та були затримані Службою безпеки України.
Розпорядники аукціону «зажадали» від місцевого підприємця сто тисяч гривень за забезпечення перемоги у конкурсі на придбання цілісного майнового комплексу в одному із районних центрів області. Згідно з умовами комерсант зобов’язувався відновити котельні, виробничу базу та декілька будівель комунальної власності. У випадку відмови ділки погрожували зірвати аукціон в інтересах інших учасників. Для проведення оборудки зловмисники гарантували зменшення на аукціоні ціни комунального майна з 4,2 мільйона гривень до 630 тисяч.
Правоохоронці затримали зловмисників, один з яких є приватним адвокатом, одразу після отримання всієї суми неправомірної вигоди за «забезпечений» результат аукціону.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,СБУ,адвокат,аукцион.,затримання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.