Сурові реалі у забезпеченні бойовиків псевдореспубліки «ДНР»

23 вересня 2019, 17:07
Власник сторінки
Преподаватель
0
2586

З самого початку псевдореспубліка «ДНР» була приречена на поразку, але ті, кому потрібно було приховати свої «брудні» справи, продовжували відстоювати ідеологію тзв. «русского мира»

- таку, де вони будуть «героями», а не порожнім місцем, як це було при Україні. Уся суть цієї вистави, полягає в тому, щоб певному колу людей побільше заробити на звичайних людях, їм далеко до проблем простого народу, який намагається вижити сьогодні, який дякує долі, за те, що прожив ще один день. Але, що поробиш: увесь т.зв. "русский мир" так влаштований.

Згадаймо, що керівництво т.зв. «ДНР» зробило для тих, хто відстоював її «незалежність» на передовій? Можливо воно надає соціальний пакет, забезпечує реабілітацію після бойових дій або може гідне грошове забезпечення? Жодного такого випадку за існування квазіреспублік не було зафіксовано. 
А що стосується винагороди за виконання бойових завдань в ім'я «республіки», то це взагалі військова таємниця, яка дуже сумлінна. Багато хто з бойовиків псевдореспубліки почав розуміти, що він «гарматне м'ясо» і про них ніколи не згадають, у разі смерті. Так-як "ДНР" перебуває у стані війни, то під час військового часу в "республіці" грошове забезпечення бойовиків на 90% залежить від суми грошової винагороди за виконання бойових завдань, а з цим все настільки сумно, що якби ви знали, то вже давно б кинули зброю і пішли шукати іншу роботу. Чому я так кажу? Тому що знаю, що ви просто дивитесь крізь рожеві окуляри, т.зв. «русский мир» провів чудову пропаганду над вами, що ви крім алкоголю нічого не знаєте і не бачите.
Керівник псведоказначейства «ДНР» Н.Кошкіна під час закритої наради з главою Д. Пушиліним повідомила про те, що гроші «військовим», які були закладені в «бюджеті» на 2019 рік, закінчилися, як і коли вона не уточнила.
За інсайдерською інформацією, за рахунок «військових грошей» перекрилися питання, пов'язані з будівництвом ППМК «Оленівка» та відновили залізничне сполучення з Російською Федерацією. Я вам назвав те, про що ви чули, але не надали цьому значення.
На даний час, псевдореспубліці немає звідки брати гроші, так як, промисловості немає, малий бізнес віджатий або загнаний в такі рамки, що не може існувати, а матінка-Росія, сама зараз переживає не найкращі часи і тому урізала фінансування. За прогнозами експертів, далі буде тільки гірше, тому що санкції, які "не працюють", просто б’ють по економіці РФ, а в найближчому майбутньому їх стане ще більше.
Хотілося би спитати у «ополченців армії ДНР", що ви будете говорити своїм дітям, коли вони запитають у Вас, а що нам їсти? А ви на прикладі т.зв. «русского мира»  будете годувати їх обіцянками!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.