Корупціонер Ситник та його антикорупційна боротьба

14 вересня 2019, 13:08
Власник сторінки
менеджер
0
90
Корупціонер Ситник та його антикорупційна боротьба

Кожен свідомий громадянин прагне бачити Україну процвітаючою державою, країною без корупції.

Однак, орган, який повинен боротися із корупцією у вищих ешелонах влади не виправдав мандату наданої довіри! За чотири роки інститут довіри громадян та міжнародної спільноти, роками керівництва НАБ України вміло трансформовано у інститут безкарності та інструмент досягнення власних інтересів.

На зміну старим «героям» приходять нові… які перетворюють антикорупційну боротьбу на обслуговування та захист колишніх політичних еліт.

І. на жаль ми маємо такого «героя»  - Артема Сергійовича Ситника та його поплічників-підлабузників.

Чи має моральне право чиновник, підлеглі якого у час війни дахують розкрадання у армії, та якого судом визнано винним у корупції, очолювати Національне антикорупційне бюро України?

Але можливо справедливість та правда переможуть…

Для початку, Голові Національного антикорупційного бюро України Артему Ситнику присудили штраф у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів – 3400 гривень, про це свідчить рішення Сарненського суду Рівненської області.

#ситникаувідставку https://petition.president.gov.ua/petition/72898?fbclid=IwAR1O1nmCUI0qQjzfThi0rQ8LWjvMQgIIPCPLwLS8yqW1x-jPDZ3LubGzbrc


 Поширюй і голосуй. Підтримай електронну петицію щодо звільнення Артема Ситника


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,коррупция,Ситник,петиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.