Чергова зрада очільника УПЦ МП митрополита Онуфрія перед народом України

11 вересня 2019, 16:28
Власник сторінки
0
1239

Чергова зрада очільника УПЦ МП митрополита Онуфрія перед народом України

29 серпня відбулося урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди складення присяги новообраними народними депутатами України, де окрім політиків, прийняли участь очільники релігійних структур. Зокрема, на засіданні був присутній предстоятель РПЦвУ митрополит Онуфрій (Березовський) разом із керуючим справами РПЦвУ митрополитом Антонієм (Паканич).

Однак, незважаючи на запрошення Президента України на урочистий захід та «милі усмішки» митрополита Онуфрія до народних депутатів України, як представника Української православної церкви, він наступного дня (30 серпня) вилетів з України на «черговий поклон» в Російську Федерацію.

У м. Москві очільник УПЦ прийняв участь у синоді Руської православної церкви, де патріарх РПЦ Кирил висловив слова вдячності митрополиту Онуфрію за п’ятирічну стійкість та вірність «єдиній канонічній церкві» під час перебування його перебування на посаді очільника РПЦвУ. 

Як бачимо, постійні візити в РФ та участь у синоді РПЦ керівництва РПЦвУ вкотре підтверджує їх приналежність до РПЦ, хоча керівництво цієї церкви вперто доказує, що центр їх управління знаходиться у Києві.

РПЦвУ незважаючи на канонічну підпорядкованість до РПЦ продовжує саботувати зміну назви, називаючи себе українською церквою, яка, нібито молиться проти агресора, за Україну.

 

 

 

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.