УВАГА! Інтернет-шахраї дискредитують ДП «Спецзвʼязок»

21 серпня 2019, 16:22
Власник сторінки
менеджер
0
377

ШАХРАЇ, від імені ДП "Спецзв’язок" пропонують громадянам України та іноземцям доставку товарів по всьому світу, ...отримують оплату за послуги... але зобов’язання не виконують...

                  Похожее изображение

Інтернет-шахрайство з послуги «доставка товарів».

Саме цей вид вибрали зловмисники, які розробили чергову схему, згідно якої від імені Державного підприємства спеціального зв’язку шахраї пропонують громадянам України та іноземцям доставку товарів по всьому світу, ...отримують оплату за послуги... але ж зрозуміло, що свої зобов’язання не виконують.

Цього разу зловмисники мають подвійну мету:

  • незаконно, шляхом обману заволодіти коштами іноземних громадян;

  • розтоптати вщент, здобутий роками, авторитет надійної служби доставки міжнародних поштових відправлень «EMS Ukraine».

Зловмисники наносять матеріальні збитки економіці Державного підприємства спеціального зв’язку (ДПСЗ), шляхом дискредитації в очах міжнародної спільноти, внаслідок протиправної діяльності інтернет-ресурсу
«
ua-poshta.com».

Інтерфейс вказаного сайту розроблено з незначними відмінностями від офіційного сайту «EMS Ukraine» із вказаними реквізитами регіональних підрозділів ДПСЗ.

Крім того, однією з версій функціонування даного сайту є те, що його розробники – колишні співробітники Донецького та Луганського обласних вузлів спеціального зв’язку, які на даний момент являються членами терористичних організацій т.зв. ЛНР та ДНР і активно співпрацюють з представниками іноземних спецслужб, намагаючись шляхом нанесення шкоди авторитету та підривання довіри знищити обмін спеціальними поштовими відправленнями між державними органами України, приватними особами та закордонними клієнтами підприємства.

Шановні користувачі Інтернет сайтів! Будьте уважні!


Картинки по запросу Шахрайські схеми в Інтернеті

Адже шахраї не тільки полюють за Вашими коштами. Своїми діями, Інтернет-зловмисники створюють загрозу інформаційній безпеці, підривають авторитет держави на міжнародній арені.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,сайты,інтернет,шахраї
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.