«Святий політ» очільника УПЦ МП митрополита Онуфрія

08 серпня 2019, 10:32
Власник сторінки
0
54

«Святий політ» очільника УПЦ МП митрополита Онуфрія

Нещодавно очільник церкви московського патріархату в Україні митрополит Онуфрій відвідав Тернопільщину для здійснення Богослужіння у Преображенському соборі Свято-Успенської Почаївської лаври з нагоди свята Почаївської ікони Божої Матері.

Водночас, митрополит Онуфрій не просто приїхав у м. Почаїв, а як кажуть, здійснив «святий політ» з використанням гелікоптера. Щоб не бентежити почуття віруючих, які віддають церкві «останню» копійку, дорогим транспортом, при цьому о разу владика приземлився на гелікоптерному майданчику за містом, який раніше використовувався виключно екс-президентом України Януковичем.

Після завершення Богослужіння у Почаївській лаврі очільник УПЦ МП продовжив свій «святий політ» до м. Чернівці, де зупинився у своїй резиденції для зйомки телеканалом «Інтер» блок-бастеру під назвою «5 років перебування на царській посаді», при цьому прославляючи Російську православну церкву як «старшу сестру УПЦ МП».

Як бачимо, Росія продовжує впливати на українське православ’я, а за 5 років перебування митрополита Онуфрія на посаді очільника УПЦ, він жодного разу не визнав агресію Російської Федерації та фактично визнав анексію АР Крим.

Вказане підтверджує, що керівний центр УПЦ знаходиться в РФ, а керівництво РПЦ продовжує використовувати духовенство УПЦ для реалізації своїх геополітичних інтересів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.