Дух миру переможе духа злоби й ненависті!

01 серпня 2019, 13:01
Власник сторінки
0
892
Дух миру переможе духа злоби й ненависті!

Преподобний Серафим Саровський казав: «Стяжи дух мирний і навколо тебе спасуться тисячі».


Він навколішки стояв на камені протягом тисячі днів і ночей, безупинно промовляючи слова молитви: «Боже, милостивий будь до мене грішного». 

А ще у дитинстві разом із паломниками з Курська прямував до Києва вклонитися Печерським преподобним та отримати, тут на київських пагорбах, благословіння на своє майбутнє подвижницьке життя. «Стяжи дух мирний і навколо тебе спасуться тисячі». 

Здається, для нас і нашого часу говорив ці слова преподобний. Дух миру перемагає дух злоби і ненависті, викорінює дух осуду і неправди, вселяє дух любові і взаємоповаги! Буде утверджуватися мир у кожній душі і кожному серці - запанує мир і поміж усіма нами - українцями! 

А для цього, ми повинні всі разом схилити коліна своїх сердець перед Богом і безперестанку продовжувати благати Його про милість з неба, як і робив це свого часу все своє життя преподобний Серафим, Саровський чудотворець. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.