Хресний хід - це, перш за все, молитва

26 липня 2019, 14:26
Власник сторінки
0
1296
Хресний хід - це, перш за все, молитва

Запрошуємо усіх долучитися до хресної ходи з молитвою про мир в Україні, та кожному особисто зробити свій невеличкий і в той же час вагомий внесок у наше спільне, Богом просвітлене, майбутнє.


В історії держав і народів є постаті, які розділяють плин часу на «до» і «після». Святий рівноапостольний князь Володимир залишив у минулому дохристиянський період і поклав початок становленню могутньої Київської Русі у світлі Христової віри. 

Вже традиційно щороку, подякувати Всемилостивому Богу та нашому Хрестителю і Просвітителю, ми - вірні чада Української Православної Церкви, збираємося 27 липня у місті Києві на Володимирській гірці, звідки усі разом хресною ходою попрямуємо до колиски Українського Православ‘я - Києво-Печерської Лаври.
 
Хресний хід - це, перш за все, молитва, яка об`єднує тисячі православних душ і сердець у єдиному молитовному пориві до Бога. Ми будемо йти і молитися за нашу єдність і порозуміння, будемо крок за кроком підносити молитви за мир і добробут нашого народу, будемо підіймати очі вгору і благати небо зійти на землю! 

Запрошуємо усіх Вас, дорогі брати і сестри, близькі і дальні, долучитися до хресної ходи з молитвою про мир в Україні, та кожному особисто зробити свій невеличкий і в той же час вагомий внесок у наше спільне, Богом просвітлене, майбутнє!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: крестный ход,УПЦ,Киево-Печерская Лавра,християнство,князь Владимир Великий,крестный ход Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.