Cкільки коштує Божа благодать?

22 липня 2019, 16:15
Власник сторінки
0
21

Cкільки коштує Божа благодать?

Деякі з чисельних харизматичних протестантських церков –вляють собою доволі небезпечні фанатичні секти. Взагалі харизматичний релігійний рух дуже популярний і останнім часом харизмати є не лише у протестантизмі, а і серед католиків. Первісно харизматичний рух виник як маніфестація щирої віри в Бога, любові до ближніх, радість від щирої віри проявлялась співанням псалмів, мелодійних релігійних гімнів, танці. Однак тонка грань, яка відділяє щиру віру від релігійного фанатизму та нетерпимості і багато харизматичних протестантських церков, нажаль, її давно перетнули (і стали сектами).

Серед членів харизматичних сект є багато колишніх наркоманів, алкоголіків та людей з кримінальним минулим і варто відати належне – для таких людей харизматичні секти і справді порятунок. Вже краще хай така людина буде сектантом, ніж наркоманом, а з двох бід треба вибирати меншу. Фактично секта замінює собою наркотики чи алкоголь адже буває ковбасить людей у харизматичних сектах ще ого-го як.

В порядних протестанських харизматичних сектантів дуже багато всього йде на емоціях, вони співають всякі релігійні пісеньки (пісеньки в них і справді є гарні) і через кожні три-п’ять слів з надривом промовляють «Алиилууя!».

Протестанські харизмати (та ще багато різних протестантських течій на кшалт баптистів) вірять, що достатньо покаятись, прийняти Ісуса Христа як особистого спасителя і після того ти гарантовано потрапляєш у Рай. А хто цього не зробить, то відповідно вічність горітиме у Пеклі. Всі інші не християнські (і навіть традиційні християнські) релігійні течії вважаються хибними, від Сатани. І лише у харизматичних церквах горить вогонь справжньої віри.

На даний час, серед чисельних харизматичних сект широкого розголосу набрав  духовний центр «Відродження» з її т.зв. «Апостолом» Володимиром Мунтяном.

Пан Мунтян разом з своїми покровителями, в тому числі і колишнім мером Києва Леонідом Черновецьким і компанією створили саму справжню фінансову піраміду під вивіскою церкви, обдурили та продовжують обдурювати величезну кількість людей, збирають майно, відбирають майна. І все це во ім’я Бога. Бо «Апостол» як ніхто інший знає скільки коштує Божа благодать!!!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.