«Православно-політичні ігри»очільника УПЦ МП митрополита Онуфрія

22 липня 2019, 11:37
Власник сторінки
0
42

«Православно-політичні ігри»очільника УПЦ МП митрополита Онуфрія

Вкотре протягом короткого періоду часу очільник УПЦ МП митрополит Онуфрій здійснив візит в Російську Федерацію, де спільно із Патріархом Російської православної церкви Кирилом провів богослужіння в Успенському соборі Свято-Троїцькій Сергієвій лаврі та відсвяткував пам’ять преподобного Сергія.

Минулий раз 16 червня митрополит Онуфрій відвідав вказану лавру із депутатом В.Новинським, який за кошти РФ фінансує діяльність УПЦ МП та поширює прокремлівську пропаганду в Україні.

Так, 17 липня 2019 року з метою підняття рейтингу своєї політичної партії «Опозиційний блок» В.Новинський спільно із митрополитом Онуфрієм на території Києво-Печерської лаври записали інтерв’ю з телеканалом «Україна», в якому очільник УПЦ висловив підтримку вказаній політичній партії на майбутніх виборах до Верховної Ради України.

Як бачимо, ситуація в Україні не змінюється, оскільки Росія продовжує наступати як у політичному, так і у духовному напрямку. Про що свідчить черговий візит митрополита Онуфрія в центр управління (РФ), прикриваючись заявами про звернення до Патріарха  щодо організації обміну полоненими.

Однак за 5 років УПЦ жодного разу не зверталась із заявами до керівництва РПЦ та російської влади щодо припинення війни та зупинення постачання військової техніки в ОРДЛО чи повернення АР Крим Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.