Мешканці Криму готові повернутися до України

22 липня 2019, 10:25
Власник сторінки
0
3660

У анексованому путінською Росією українському Криму, є всі форми не силового опору окупантові.

У Криму діє рух активістів, громадянська журналістика, правова платформа Кримська солідарність. Всі вони займають позиції захисту людей, щодо яких окупаційною владою відбуваються репресії і злочини. Кримські татари, в новорічну ніч салютують за київським часом, а весільні та сімейні свята відзначають в синьо-жовтих кольорах. Тобто, коли в Криму настане час деокупаціі, а воно обов'язково настане, то в України є на кого спиратися. Саме ці люди, що пройшли через горнило російської окупації, і не зрадили Україну повертатимуть їй Крим.

Нині Україна робить все для того, щоб її голос могли чути в Криму, в цифровому і ФМ діапазонах. Уже сьогодні весь північний Крим, аж до Сімферополя, український сигнал пробивається в ефірі. За допомогою супутникової антени можна мати в Криму всі українські тілі і радіоканали, в той час як Інтернет російськими окупантами блокується.

Найбільше пручається молодь, яка після закінчення середніх шкіл в Криму, надходить в українські вузи. Ця молодь вибрала свою Батьківщину - Україну, з її європейським майбутнім, а не путінську Росію з її тайговим тупиком.

Опору Криму допомагають і міжнародні санкції. Економіка Росії, практично, зупинилася в своєму розвитку, ресурси країни тануть. А це означає, що не за горами той день, коли російський агресор, сам змушений буде шукати компроміси. З Криму окупант піде беззастережно в самий останній момент, коли зрозуміє, що утримати Крим він вже не зможе, бо занадто велику щоденну ціну йому доведеться платити.

Всі чесні жителі Криму розуміють, що путінська Росія, користуючись слабкістю України, по суті, вкрала півострів, методом напівкримінального «віджиму». Тепер вона вкрадений острів вважає своїм. Але, чесні кримчани, наївшись вдосталь «русского мира», з його репресіями та беззаконням, з цим не згодні. Вони сподіваються на повернення Криму Україні і не силовим опором роблять все від них залежне, щоб це сталося якомога швидше.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,война,Крым,аннексия Крыма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.