Чи годиться 19 травня для проведення інавгурації

05 травня 2019, 16:51
Власник сторінки
психолог, таролог, коуч
0
10467
Чи годиться 19 травня для проведення інавгурації

Коли мене запитують про найкращий час для якихось подій, то я враховую два моменти – по перше місячний цикл, який, як не крути, на нас впиває


Жінкам зносить дах переважно на повню, чоловіків може клинити на молодика, але це все індивідуально. Ну не такими вже темними були наші предки, коли враховували всі ці цикли, бо тривалі спостереження доводили, що волосся стригти краще на молодика – щоб і далі росло, а худнути – на повню. Затяті дачники і зараз користають помісним місячним календарем, щоправда, тепер вже в інтернеті його шукають.

Загалом, проти 19 числа нічого не маю, але ж якраз того дня буде повня… в смислі повний місяць якраз припадає, а це час не для розваг та урочистих подій, а для усамітнення і роздумів. І, як на мене, призначати таку подію з масовою участю людей на день, коли у багатьох зносить дах, було б неприпустимим. Ну якщо немає наміру навпаки розпалити натовп і спровокувати яскраву картинку для сусідських пропагандистів.

Друге, на що я звертаю увагу – це на яке число припадає бажана подія з точки зору Арканів таро – за цією технологією, кожна дата відповідає певній карті Старших Аркатів. 1 – це Маг, день для початку нових справ, для роботи і професійного зростання, 19 – це день Сонця, різних сімейних свят, щедрості душі і т.д.

Якщо ж говорити про найкращий день для інавгурації, то шалено рекомендую 22 число – це якраз число Блазня. А ще час внутрішньої та зовнішньої свободи, коли можна творити і витворяти. Хоч з фішечками, хоч без.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Выборы Президента Украины 2019 новости,Владимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.