Зеленський – агент ФСБ?

01 травня 2019, 08:52
Власник сторінки
0
134

У Володимира Олександровича не залишається іншого виходу, як ставати українським державним діячем, причому українським у широкому значенні цього слова.

            Тоді все просто пояснюється у поведінці Володимира Олександровича.

П’ять років він працював у Москві. Одружитися зміг лише під час короткотермінової відпустки до України.

Якщо ви думаєте, що ФСБ не цікавиться нашими заробітчанами у Росії, то глибоко помиляєтесь. Багатьох вербують. Одних залякують, інших банально купують. Ми й не здогадуємось, скільки агентів ФСБ ходить серед нас. Вони чекають свого часу, коли Росія накаже їм діяти проти України. Багато з них виявили себе під час президентської кампанії, виливаючи на Порошенка тонни брехні й бруду, а із Зеленського ліплячи білого й пухнастого.

ФСБ могло й не вербувати Зеленського, використовуючи його українофобію і зневагу до всього українського. Будь-кого не поставлять генеральним продюсером телеканалу “Інтер”, який є найбільш одіозним провідником ідей “русского міра” в Україні. А Зеленський обіймав цю посаду, потім пішов, але повернувся знову.

Мабуть, через багато років розкриють архіви ФСБ, і ми дізнаємося, чи були агентами цієї грізної організації Трамп, Зеленський і ще багато світових лідерів, чи просто мова йшла про використання у своїх інтересах їхніх політичних поглядів, а особливо моральних якостей, тобто відсутності таких.

Але, за великим рахунком, не має принципового значення, чи є Зеленський агентом ФСБ, чи залишається “порядною людиною”, як про нього торочать пропагандисти різного штибу. Яким би досвідченим провокатором не був той чи інший державний діяч, останнє слово завжди залишається за народом.

Не треба далеко ходити. Наглядним прикладом може слугувати Янукович. Спочатку він хотів у Ющенка вкрасти перемогу, а потім відібрати в українців право поступу до Європи. Що з цього вийшло, знає кожний. Так що будь-яка підлота з боку ФСБ приречена на провал.

Не вдасться Зеленському і роль новітнього Хрущова при Путіні-Сталіні. Танці навприсядки, стояння на колінах, здача українських інтересів з метою в подальшому переграти Росію можуть призвести лише до фізичної ліквідації Зеленського. У Володимира Олександровича не залишається іншого виходу, як ставати українським державним діячем, причому українським у широкому значенні цього слова. Я далекий від думки, що він піде шляхом Ющенка і Порошенка, хоча це було би найбільш продуктивно в його ситуації, не зважаючи на те, що ці президенти зупинились у своєму поступі. Зеленському ближча ідеологія Кравчука і Кучми. Очевидно, він захоче взяти на озброєння не лише краще в них, а й створити щось оригінальне – своє. Й у будь-якому випадку шлях Януковича, виконання вказівок ФСБ, свідоме чи несвідоме маніпулювання собою з боку цієї структури означатимуть самогубство – не лише політичне, а й фізичне.

У Путіна на руках є козирні карти проти Зеленського. Інакше він би не шантажував його припиненням постачання нафти і вугілля в Україну, видачею російських паспортів на окупованих територіях Донбасу. Росія чекає від Зеленського компромісів. В нинішніх умовах це поступки з боку України або капітуляція.

 

Анатолій ВЛАСЮК

27 квітня 2019 року   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.