Український щит для Європи

26 квітня 2019, 13:41
Власник сторінки
0
8093

Вже вкотре волею долі і географічними факторами, Україна виступає в ролі захисниці Європи від агресивного східного сусіда.

Вже вкотре волею долі і географічними факторами, Україна виступає в ролі захисниці Європи від агресивного східного сусіда. На жаль, не всі європейські політики усвідомлюють цю просту, але їм не дуже зручну істину, роблячи вигляд, що нічого особливого не відбувається. Більш того, деякі з них йдуть на пряму змову з агресором, ставлячи тим самим під загрозу власну безпеку.
А тим часом Кремль втручається в усі можливі європейські виборні справи, веде пропагандистський наступ на суверенних територіях європейців, використовуючи в збиток Європі стандарти широкої європейської демократії і лібералізму. Головна кремлівська мета посіяти хаос недовіри до європейських цінностей, а самому керувати цим процесом.
Бажаючи, через брексід, видавити Британію з ЄС, тим самим послабивши сам ЄС, Кремль на цьому зупинятися, не збирається. Инспирируемая Кремлем ідеї нових брексідов визрівають і в деяких інших європейських країнах.
Під час президентських виборів в Україні, Кремль фактично бойкотує виконання мінських угод, сподіваючись на прихід до влади, якщо не абсолютно залежного, то більш поміркованим президента. Але цього не буде.
При цьому Кремль не просто стежить за ходом підготовки українських виборів, а й активно втручається своїми кібератаками, діями агентури, вкидаючи в цей процес величезні фінансові кошти.
Полон 24 українських моряків - це міжнародно-визнаний акт відкритої агресії. Адже після того, як російські прикордонники обстріляли катер «Бердянськ», поранивши шість членів екіпажу з семи, командир катера у відкритому ефірі подав сигнал «SOS». Але вже після цього російські кораблі повторно обстріляли «Бердянськ» з очевидними намірами добити моряків, щоб не залишилося живих свідків. Ось з яким типом агресора Європі доведеться мати справу, якщо вона не зробить Україні всю необхідну їй допомогу!
Тепер Кремль намагається черговим судовим фарсом прикрити свої міжнародні злочини, своє піратство. Російська влада поки що безкарно мстить всім тим, хто має мужність протистояти агресії Росії. Але цієї безкарності повинен прийти кінець, інакше агресор розперезалися і зупиняти його доведеться всім світом.
Сьогодні Україна веде свій нерівний бій з російським агресором, прикриваючи собою демократичну і ліберальну Європу. Тому Україна може розраховувати на адекватну європейську підтримку її спільного з Європою правого справи.
Vzhe
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,война
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.