Зі святом преподобних отців Києво-Печерських!

24 березня 2019, 21:08
Власник сторінки
0
605
Зі святом преподобних отців Києво-Печерських!

Сьогодні ми вшановуємо преподобних отців Києво-Печерських, які у подвигах просіяли на київських пагорбах, у серці православної України - Києво-Печерській Лаврі.



 

Кожна віруюча людина мріє хоча б одного разу побувати на Святій Землі, яка освячена стопами самого Спасителя. В такому добродушному пориві ми часто забуваємо про те, що наша рідна земля виплекала незліченну кількість подвижників віри і благочестя.
Немає жодного місця на землі, де б своїми нетлінними мощами почивали 123 святих. Лавра, що стала всесвітньо відомою святинею, - це НАША свята земля, просякнута потом і кров’ю святителів і сповідників, мучеників і преподобних. Тут закопане коріння нашої вітчизняної історії та культури, літератури і мистецтва. Пам’ятаймо про це і шануймо наше безцінне духовне надбання і багатство!
Зі святом преподобних отців наших Києво-Печерських, дорогі брати і сестри!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.