Навіть самі терористи так званого «ДНР» визнали крах економіки у регіоні

15 березня 2019, 18:01
Власник сторінки
Блоггер, журналист
0
1139
Навіть самі терористи так званого «ДНР» визнали крах економіки у регіоні

далі тільки повстання мешканців регіону проти влади терористів

Заступник голови ради міністрів так званого «ДНР»  В.Антонов провів робочу нараду з керівниками республіканських органів виконавчої влади, що входять до функціональ ного блоку (департаменту) соціальної політики уряду «ДНР» під час якої наголосив на  суттєвих недоліках в «республіці».

Антонов заявив, що в «республіці»  спостерігається брак повноцінної взаємодії між міністерствами та відомствами «ДНР» і відповідними профільними комітетами народної ради «ДНР».

В «ДНР» виявлено проблему з адресною доставкою пенсій та інших соціальних виплат в окремі селища Шахтарського, Амвросіївського Старобишівського, Новоазовського районів.

Суттєвою загрозою в ОРДЛО є припинення водопостачання.

Антонов наголосив на низькому рівні реалізації програми відновлення зруйнованого житла й соціальних об’єктів на території так званої «ДНР».

Медичне обслуговування та надання адресної швидкої медичної допомоги для населення псевдореспублік має вкрай низький рівень.

Населення вже на грані бунтів та страйків проти влади сепаратистів. Наприклад, у м. Чистякове через 3-х місячну заборгованість із заробітної плати робітники «Водовідливного комплексу шахти 3-біс», ЦЗФ «Торезька», ТОВ «Енергоімпекс», КП «Вода Донбасу» висловлюють наміри розпочати страйк.

 

Заступник голови уряду «ДНР» Т.Переверзєва поінформувала 9 січня ц.р. т.зв. радника глави «ДНР» В.Колесніка про те, що за період з 01.04.2018 р. до 1.01.2019 р. заборгованість з виплати коштів від інвестиційної діяльності ЗАТ «Внешторгсервис», строк сплати яких сплив, складає 3,642 млрд. рублів. Думаю, будь-які коментарі зайві. Зрозуміло, що економіка так званого «ДНР» навіть не «на  колінах», її просто вже не існує…

А населення все мріє про повернення до юрисдикції рідної стабільної України.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.