«Чого чекати окупованому Донбасу?»

11 березня 2019, 11:13
Власник сторінки
0
10174

Вся зовнішня політика Кремля будується, і завжди будувалася на запереченні очевидного...

Окупувавши частину Донбасу, після анексії Криму, і наповнивши окуповані території своїми військами, танками, гарматами, реактивними системами і мінометами, Кремль продовжує заперечувати очевидне, стверджуючи, що «їх (російських військ) там немає». У тому ж брехливому дусі, всупереч очевидному, сиплються твердження, що «на Донбасі воюють шахтарі», що «там громадянська війна». А на питання про те, звідки на Донбасі стільки танків, гармат і артсистем, які за кількістю перевищують аналогічні у деяких провідних країн НАТО, від Кремля звучить відповідь без збентеження, що все «куплено в військторзі». І така клоунада властива російській зовнішній політиці не перше сторіччя. Це вже стало поганою національною традицією. Мабуть, настав час, по відношенню Росії іншим суб'єктам міжнародної політики поводитися аналогічно ?!

У руслі політики заперечення очевидного, Кремль продовжує ігнорувати Україну як суб'єкт міжнародного права. Тому не бачить зацікавленості у виконанні Мінських угод і робить все для того, щоб затягнути свою окупацію частини Донбасу і назавжди утримати анексувати Крим.

Але з Донбасу, як з Криму, Кремлю рано чи пізно, але піти доведеться. Мало того, що піти, але ще виплатити Україні нанесений їй збиток за анексією і окупацією, вимірюваний трильйонами доларів. Якщо не буде чим платити, доведеться віддати всі українські етнічні території, які на початку 20 століття червона Москва віджала у України і на яких українці становили тоді переважна більшість.

Поки що, чомусь досі не закрита підривна газетка «Вести», нахабно в своєму номері за 29 серпня ставить риторично питання: чи готовий Донецьк повернутися додому (в Україні) ?! А ніхто і не збирається слухати, або враховувати думку групи кремлівських агентів і до них прилучилися корисних ідіотів, про їхні бажання! Всі, хто, після повернення Україною своїх суверенних територій на Сході Донбасу, омив свої злочинні руки українською кров'ю будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. На амністію можуть розраховувати ті, хто не скоював злочинів проти людяності і був втягнутий в помічники агресору насильно.

Ватажки терористів давно знають про це, тому й прикупили собі на награбовані в донеччан і луганчан гроші, маєтки в Росії. Вони побіжуть першими, попередньо відіславши свої сім'ї в Росію, але встигнути добігти зможуть не всі.

Кремлю, нині заперечує очевидне, все одно доведеться забратися з ОРДЛО, кинувши напризволяще своїх вчорашніх помічників. Саме все до того і йде. США вже попередили Кремль, що відносини між ними дуже зашкутильгали, якщо Москва не забереться з Донбасу. При цьому ніхто не збирається ні в Україні, ні на Заході приймати окуповані території Донбасу на кремлівських умовах. Прийнятні умови одні - ОРДЛО повертаються під український суверенітет тільки в правовому полі української Конституції і законів.

Всякі інші надумані варіанти, вигідні Кремлю і деяким українським олігархам - неприйнятні. Для Українського народу - це очевидно і на інший варіант він не погодиться!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,война,Украина-Россия,Крым,донбасс,війна,аннексия Крыма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.