З початком Великого посту!

10 березня 2019, 15:20
Власник сторінки
0
1435
З початком Великого посту!

Ми ступаємо на поріг Святої Чотиридесятниці, перед нами відкривається шлях боротьби з власною гординею, яка викорінюється тільки силою слізної молитви і щиросердного каяття.


Духовна весна - так називають період спасительного Великого посту святі отці. Подібно цій прекрасній порі року, коли просипається від зимової сплячки вся природа, ми повинні прокинутися від занедбаного гріховного стану, в якому закам’яніла наша душа. Свята Церква вже традиційно пригадала нам, що на цьому шляху ми маємо втілити митареве смирення, разом з блудним сином повернутися до Батьківського дому, накормити голодних і напоїти спраглих, а особливо попросити у всіх прощення і простити провини нашим ближнім і дальнім. Ми повинні змінити злобу і ненависть на любов і взаємоповагу, нетерпимість і агресію на  лагідність і терпіння, сутички і протистояння на мир і злагоду. 

Ми ступаємо на поріг Святої Чотиридесятниці, перед нами відкривається шлях боротьби з власною гординею, яка викорінюється тільки силою слізної молитви і щиросердного каяття. Ось в цьому і полягає наше головне завдання не тільки на прийдешній Великий піст, але і на все наше земне життя! 

Нехай допоможе усім нам Всесильний Господь відкрити двері покаяння для нашої душі та очищеними від усякого зла увійти у дім Божественної Любові!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.