Зустріч з Богом

15 лютого 2019, 17:33
Власник сторінки
0
1589
Зустріч з Богом

Вперше ми підсвідомо єднаємося з Христом у Таїнстві Хрещення. Однак, на кожного з нас вже у свідомому віці очікує особиста і неповторна зустріч зі Спасителем.


В житті кожного з нас час від часу відбуваються зустрічі. У будь-якому разі, вони залишають свій слід. Одні відходять у минуле, інші стають невід’ємною частиною нашого майбутнього. Деякі закарбовуються в серці до останнього подиху, а інші стираються з пам’яті назавжди. 

Але існує зустріч, без якої немислиме життя віруючої людини. Це зустріч з нашим Богом. Вперше ми підсвідомо єднаємося з Христом у Таїнстві Хрещення. Однак, на кожного з нас вже у свідомому віці очікує особиста і неповторна зустріч зі Спасителем. Тоді Він оселяється в нашому серці і продовжує жити там повсякчасно, якщо ми не виганяємо Його своїми гріхами і недостойними вчинками. Ця зустріч невимовна, вона подібна тій, яка відбулася ще на зорі християнства, коли сивочолий старець Симеон прийняв у свої обійми Богонемовля, принесене у Єрусалимський храм на 40-й день після Різдва. З того часу Церква святкує подію зустрічі на землі людини і Бога. Зустрівшись одного разу з нашим Господом, нехай ніколи Він не залишає нас, а ми завжди перебуваємо з Ним! 

Зі святом Стрітення Господнього сердечно і від душі вітаю усіх Вас! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.