Всеукраїнська тренінг-програма для лікарів-практиків відбудеться в Ужгороді

07 вересня 2018, 19:10
Власник сторінки
0
26
 Всеукраїнська тренінг-програма для лікарів-практиків відбудеться в Ужгороді

13 вересня 2018 року в Закарпатській обласній філармонії міста Ужгород відбудеться Всеукраїнська тренінг-програма для лікарів-практиків «Мистецтво лікування».

Тренінг-програму організовано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» та ГО «Академія розвитку медичної освіти» за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

На меті тренінгу навчити лікарів виявляти фактори ризику розвитку хронічних захворювань у пацієнтів і вживати своєчасних заходів для їх нейтралізації. Захід складатиметься з практичної і теоретичної частини.

В процесі теоретичної частини, усі присутні матимуть можливість прослухати ряд лекцій від провідних українських вчених-медиків різних спеціальностей стосовно актуальних проблем лікування та профілактики в медицині. Під час практичної частини тренінгу, лікарі та представники преси матимуть можливість безкоштовно відвідати кабінет профілактики. 

Довідка:

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» була заснована у 2007 році та налічує більше 50 000 членів - лікарів зі всієї України різних спеціальностей.

Останні чотири роки Асоціація реалізує освітню програму для лікарів-практиків «Мистецтво Лікування», мета якої - підвищити обізнаність українських лікарів щодо профілактики хронічних неінфекційних захворювань. В 2017 році Асоціація провела 17 тренінгів, які відвідали більше ніж 9000 лікарів по всій Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.