Як директор «Лугакома» виявився резидентом української розвідки

19 червня 2018, 11:06
Власник сторінки
0
120

Мова йде про колишнього директора «Лугакома» В'ячеслава Солопова, який очолював місцеву мобільну мережу з серпня 2015 року

     Четвертий рік самопроголошеної республіки ЛНР йде все так само безуспішно, як і попередні. «Уявні обертів» і «успішні» проекти після гучних заяв в ЗМІ тихо сходять нанівець, а про внутрішні «розбірки» так і взагалі замовчується. Але, не дивлячись на те, що і друковані, і інтернет-ЗМІ повністю контролюються ватажками ЛНР і їх російськими товаришами, які взагалі-то «ні причому», деяка інформація про місцеві непорозуміння все ж стала явною.
      Йдеться про колишнього директора «Лугакома» В'ячеслава Солопов, який очолював місцеву мобільну мережу з серпня 2015 року. Ні для кого не секрет, що ця мобільна мережа створена і працює з метою забезпечення конфіденційного зв'язку між ополченцями, а також їх командирами. Крім того, цей оператор пропонує доступ до Інтернету, який, за фактом, використовують місцеві спецслужби для поширення в мережі брехливої інформації і пропаганди.
     Робота похвальна, адже скільки галасу було навколо всього цього: Плотницькому було чим звітувати перед кураторами з Кремля, та й перед місцевим населенням «красувався», мовляв які молодці, новий мобільний зв'язок «створили» (про те, що майже все було в борг, вирішили не згадувати).
Тільки ось напрошується питання: чому Солоп, будучи на доброму рахунку у ватажків ЛНР, після трирічного правління «Державним унітарним підприємством« Луганські комунікації »був по-тихому (але з моторошним внутрішнім скандалом) звільнений?
      За достовірною інформацією нашого джерела в Луганську, звільнення Солопа передувало його викриття як агента української спецслужби! Так-так, він виявився керівником агентурної мережі ГУР МО України, незважаючи на те, що в Україні він знаходиться в розшуку. Дізнавшись про таку «пікантну» інформацію, Солопа вирішили звільнити, не надавши цьому особливої уваги в ЗМІ, щоб в Кремлі не покарали за такий гучний промах! Вирішили не виносити сміття з хати.
      Це не перша і, здається, не остання людина розвідки, яка має доступ до «вищих кіл» псевдореспублік. Потихеньку все, на чому тримається що ЛНР, що ДНР починає тріскати зсередини, як мильна бульбашка. Адже складно нікому не довіряти і підозрювати всіх, навіть найбільш наближених і найвідданіших! Залишається цікавою доля Солопа: чи встигне він повернутися в Україну для отримання захисту в розвідці України або з ним розберуться по - «ЛНРовскі»?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ДНР,Игорь Плотницкий,ДНР новости,ЛНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.