Росіяне теж «готуються» до Ліги чемпіонів у Києві

22 травня 2018, 12:38
Власник сторінки
менеджер
0
264

Тривожні новини надходять напередодні вирішального поєдинку Ліги чемпіонів, який відбудеться 26 травня на НСК «Олімпійський» у Києві.




Під час проведення операції "Зброя і вибухівка" працівники управління поліції в метрополітені затримали на станції «Політехнічний інститут» 3-х підозрілих осіб, у яких при обшуку вилучено вибухівку та зброю. За інформацію свідків події, в ході перевірки документів затриманих було встановлено їх російське громадянство. Хочеться відмітити небайдужість громадян, які прийняли активну участь в перешкоджанні спробі зловмисників чинити опір поліціянтам.

З якою метою росіяни прибули до століці з вибухівкою, сподіваємось буде встановлено.

Все це свідчить про те, що футбольні змагання такого рівня в центрі столиці це не тільки свято для всіх українців, а і загроза терактів та масових заворушень. А з урахуванням подій на Сході України, зацікавленість Росії в терористичних проявах під час футбольного матчу в Києві цілком ймовірна. Як відомо, терористична організація "Ісламська Держава Іраку та Леванту" поширила погрозу для Росії. Представники ІДІЛ вже пообіцяли масові теракти на Чемпіонаті світу-2018, котрий власне і відбудеться в Росії. Причиною називають участь РФ у сирійській війні, що дуже не подобається мусульманам. Тому, в спровокованих заворушеннях в Києві Росії дуже зручно потім звинуватити ІДІЛ, виконавши таким чином основне завдання російських спецслужб — розхитати політичну та економічну ситуацію в Україні напередодні передвиборчої кампанії.

Тому, свідомі кияни та гості міста — будьте пильними, не вагайтесь звертатись до правохоронців, інформувати спецслужбу про підозрілих осіб навколо себе, це може спасти вам та близьким життя.

Але те, що правоохоронці спрацювали професійно вселяє надію, що заходи поліцейського контролю напередодні спортивного свята досить дієві і не дозволять російським найманцям здійснити заплановані злочини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,Киев,футбол,матч,Лига Чемпионов,взрывчатка,терракт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.