У Надії Савченко новий адвокат.

07 травня 2018, 09:50
Власник сторінки
менеджер
0
79
У Надії Савченко новий адвокат.

Адвокат Штепи й "Топаза" взявся захищати Савченко

Адвокатом арештованої нардепа Надії Савченко став Олександр Шадрін.

Про це повідомив в суботу адвокат Олексій Шевчук.

"Сьогодні нашим партнером Олександром Шадріним було прийнято захист Надії Савченко", - написав він.

Адвокат Шадрін раніше захищав, зокрема, екс-мера Слов'янська Нелю Штепу, екс-нардепа від забороненої Компартії України Аллу Александровську та "антимайданівця" Гната Кромського, відомого на прізвисько "Топаз".

 З цього приводу з’явилося багато коментарів, більшість з них носять негативний характер по відношенню як до Надії Савченко так і до її нового адвоката Олександра Шадріна.

 Окремі з них:

 "Никакой адвокат не вернет ей имя, которое она запятнала! 5икакой адвокат не вернет ен Веру и Любовь народа,она потеряла честь и совесть, она продалась врагу , как военнослужащий изменила своей Родине , она предатель и враг, и судить ее надо по законам военного времени!и адвокат ,который защищал Топазм убийцы наших ребят , которые погибли под Яловайском и других местах , вот ,кто есть ее защитник Савченко, Топаз , Захарченко, Пореченков, который стрелял с пулемета в сторону украинских солдат , это друзья Гади ! ";

 "...після переліку його кліентів...резюме такє-*молокосос-провокатор*....";

 "Дуже тупо називати його успішним. Неперебірливий мерзотник, який у своїй діяльності ніколи не дотримується вимог закону, і якщо й досягає якогось результату, то тільки неправовими шляхами. Про моральність тактик, які застосовує ця істота, особливо у справі про вбивство Сергієнка, годі й говорити. ";

 "Теперь не должно у людей остаться сомнений, на кого работает Савченко. Надеюсь, ей дадут пожизненное заключение... ";

 "Не розумію, чому ЗМІ забувають, що цей же суб'єкт вліз захищати Януковича у справі про розстріли на Майдані, але був відсторонений судом через зловживання правами адвоката, а саме неодноразові зриви судового процесу у непроцесуальний спосіб. І він же ж захищає одного з організаторів вбивства журналіста Сергієнка.".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: суд,адвокат,правозащитники,Штепа,позывной Топаз,Надежда Савченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.