Цілеспрямована (само)дискредитація Правого сектора.

05 травня 2018, 10:45
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
0
6779
Цілеспрямована (само)дискредитація Правого сектора.
фото з facebook-сторінки Тетяни Сойкіної.

Уміють же у нас все перевернути, навіть діаманти на екскременти переплавляють. Нова як і стара "еліта" - з вивихнутими талантами…

В Одесі під час патріотичної ходи 2 травня - ксенофобська маячня. 

Коли середмістям крокували кілька сотень прихильників "Національного корпусу", "Правого сектору" - антисемітське висловлювання однієї з учасниць ходи, що пролунало зі сцени – це такий провокативний стьоб, щоб саме в Одесі гавкнути антисемітське, дебільне. 

І в чергове неабияк вдарило по іміджу та і по біографії чималої кількості адекватних серед ПСівців – Людей з великої букви, Героїв-захисників, Волонтерів.

Це не оказія і не обмовка в кураж-запалі.

Та і прецедентів в активі  є вже оберемок чималий.

Це технологія (само)дискредитації. Один з сегментів "керування емоціями мас"

Наслідки обов'язково будуть.

Насамперед  - всім дотичним до ПС і тим більш партійцям, цілком ймовірно світить статус persona non grata в таких країнах як Німеччина, США та і в Британії скоріш за все.

Тепер питання стоїть так: або ПС гучно виганяє Тетяну Сойкіну та вибачається за те, що "приютили провокатора". Або Тетяна Сойкіна починає остаточно хоронити ПС. Третього не дано. 

PS. Система підлаштовується під запити суспільства. Але Система не терпить конкурентів...

До Майдану, громадські активісти, це було рідкість і таке звання реально відповідало діяльності.
Зараз дивлюсь - більшість "громадських активістів", яких в Україні вже мабуть 95% від загальної кількості населення, це ситуативні, випадкові, просто нарциси-демагоги, екс-гопота, сезонні-одноразові найманці, заслані чи виховані вітчизняною корумпованою "елітою" - провокатори.
Уміють же у нас все перевернути, навіть діаманти на екскременти переплавляють. Нова як і стара "еліта" - з вивихнутими талантами…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: провокаторы,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.