Промова голови Соціалістичної партії України на черговому зїзді

26 березня 2018, 15:05
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
68
Промова голови Соціалістичної партії України  на черговому зїзді

Сьогодні ми разом з Вами пишемо новітню історію соціалізму – в Україні та в Європі в цілому. Чому я так говорю? Своїм прикладом, наполегливою працею, ми показуємо результат.

За доволі короткий час ми змогли відродити нашу партію, яку колись запроданці фактично витерли з політичної карти України.

 Соціалістична партія очистилась від бруду та оновилась. Зараз ми можемо відверто говорити про патріотичну, міцну та дієву команду.  Команду, яка готова змінити нашу  країну - відновити справедливість, захистити народ та знищити ворогів і корупцію.

 Ми патріоти не на словах, а на справах. Багатьом із нас довелось пройти тест на відданість народу в бою з ворогом на східному кордоні України. Саме такі як ми зможуть зламати олігархічний устрій в нашій державі.

Ми почали сьогодні реформу лівого руху в Україні із відновлення власної  партійної структури і перше випробування пройшли з максимальною результатом. Ми хочемо розпочати нову еру європейської соціал-демократії. Основа нової політики – високі моральні цінності, відданість народу та дії. Ми бачимо єдину європейську соціалістичну родину. Спільна робота, жорстка дисципліна, патріотизм та висока ефективність – ось, що зробить ліву ідеологію локомотивом Європейської політики!

 Зміни політичних структур, нові принципи формування команди, оновлення партійної верхівки – саме це сьогодні як повітря потрібне лівим не лише в Україні, а й в усьому світі. Життя плинне і на зміну старим партократам повинні прийти молоді, амбітні та вмотивовані люди! Такими ми наповнюємо сьогодні СПУ!

 Ми оновлюємо кадри і партійну програму. Сучасність вносить свої корективи. Саме тому на розгляд з’їзду ми винесли нову програму нашої політичної партії – “Міцна держава. Соціальна справедливість. Порядок і Закон”.

Сьогодні той день, коли ми назавжди залишаємо в минулому радянські принципи та підходи. Ми йдемо вперед - у майбутнє! Наша партія змінює курс  - ми будуємо проєвропейську політичну силу. Адже у найближчому майбутньому ми бачимо Україну повноцінним членом цивілізованого європейського суспільства і ми зафіксували це в нашій партійній програмі.  Ми йдемо в Євросоюз та НАТО  - подобається це комусь чи ні! Бо в першу чергу  це дозволить нам зупинити війну! 

Нам є чого вчитись у Заходу – виваженості, соціальним стандартам та низькому рівню корупції.

Я хочу для кожного українця кращої долі! Я хочу щоб наші діти жили в розвинутій країні! Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СПУ,Социалистическая партия,съезд,Илья Кива
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.