СБУ — механізм захисту безпеки держави та громадян

24 березня 2018, 13:43
Власник сторінки
0
131
СБУ — механізм захисту безпеки держави та громадян

Затримано 591 особу, здійснено понад 7 тис. спеціальних та оперативно-бойових заходів, викрито та притягнено до відповідальності десятки терористів та диверсантів.Це далеко не весь список зробленого..

Служба безпеки України — єдиний державний правоохоронний орган, що забезпечує державну безпеку. Діяльність СБУ спрямована захист економіки держави, боротьбу з тероризмом, здійснює розвідувальну діяльність та протидіє ворожій пропаганді.

Сьогодні відзначається 26-річниця створення спеціальної служби — Служби безпеки України.

Президент нашої держави на урочистій з нагоди свята заявив, що за останні чотири роки Служба безпеки України стала тим органом, який вселяє страх у ворогів та почуття безпеки в українських громадян.

Глава держави зауважив, що нинішня річниця Служби безпеки збіглася в часі із процесом переформатування антитерористичної операції: “Внесок Служби безпеки України у проведення АТО важко недооцінити, як і в тім важко недооцінити її роль у боротьбі із російським агресором. На рахунку сотні викритих інформаторів, сотні затриманих бойовиків, десятки локалізованих диверсій і попереджених терактів”. Лише в минулому році десятки й десятки терористичних актів та диверсій були зупинені Службою безпеки України. Підрозділом Центру Спецоперацій “Альфа” в районі проведення АТО здійснено понад 7 тисяч спеціальних та оперативно-бойових заходів, в тому числі з метою недопущення диверсійно-розвідувальних груп у глиб країни. СБУ затримала 591 особу, причетну до терористичної діяльності, збору розвідінформації, сприяння бойовикам та російським окупантам. Викрито та притягнено до відповідальності десятки терористів, тих, хто зазіхав на цілісність нашої країни, брав участь у таз званою незаконному референдумі, розхитував ситуацію на Донбасі, Харкові, Дніпрі, Києвіта інших містах України. Лише за 2017 рік винесено судовий вирок 17-тьом зрадникам України”


Президент нагадав, що протягом останніх місяців СБУ провела дві масштабні операції, які «варті сторінок у підручниках для майбутніх спецслужбістів».  «Спочатку було блискуче викрито та легально задокументовано зв'язок так званого табору протесту під Верховною Радою з малоросійською політичною еміграцією в Росії, яка сидить під ковпаком ФСБ РФ. І, що важливо, отримано переконливі докази і перекрито фінансовий канал між Дніпром та Москва-рікою, яким вони переправляли ці «тридцять срібняків», - сказав Президент.

Загалом Служба безпеки докладає всіх зусиль для того, щоб держава впевнено почувала себе у європейському і світовому домі. Згідно з законодавством здійснюється інформаційно-аналітична діяльність з метою допомоги керівництву України в реалізації зовнішньо - і внутріполітичного курсу у напрямку перебудови держави, укріплення її обороноздатності і економічного потенціалу, розширення міжнародного співробітництва.

Враховуючи поставлені задачі, Служба безпеки робить все, щоб забезпечити громадянський мир і злагоду в Україні і щоб результати її роботи відповідали сподіванням співвітчизників.

Вітаємо правоохоронців зі святом! Слава Україні!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,спецслужбы,спецслужби,служба безпеки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.