Не дамо спаплюжити традиційні українські моральні цінності!!!

22 березня 2018, 13:59
Власник сторінки
Кандидат на пост Президента Украины, председатель политической партии «РАЗУМНАЯ СИЛА».
0
222
Не дамо спаплюжити традиційні українські моральні цінності!!!

Я закликаю якомога більше людей приєднатися до ініціативи підписати петицію (https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1462) щодо захисту загальнолюдських цінностей -традиційної сім’ї та релігії.

На офіційному сайті Верховної Ради України розміщено розпорядження Кабінету Міністрів України (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1393-2015-%D1%80), що зобов'язує міністерства та інші державні органи виконувати план дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/file/text/54/f451893n22.zip). Цей документ, поруч із важливими та правильними кроками щодо реалізації захисту прав людини та громадянського суспільства, передбачає, зокрема, й такі неоднозначні новоутворення:

1.  Зміни в системі освіти. Дітей будуть навчати, що одностатевий спосіб життя – це норма (стаття 102, пункт 3). 
2. Використання засобів масової інформації для пропаганди гомосексуалізму (стаття 102, пункт 4). 
3. Легалізація цивільного партнерства для одностатевих пар (стаття 105, пункт 6). 
4. Дозвіл трансгендерам усиновлювати дітей (стаття 105, пункт 7). 
5. Надання права бути донорами крові проституткам, гомосексуалістам, наркоманам (стаття 105, пункт 11). 

Не слід піддаватись тиску та копіювати в Україні найгірше, що є в деяких європейських країнах: пропаганда гомосексуалізму, одностатеві шлюби і всиновлення дітей гомосексуалістами. Це перекреслює споконвічні моральні цінності українського суспільства.

Чільним програмним принципом «РОЗУМНОЇ СИЛИ» є неухильне дотримання прав людини. Однак сьогодні ми є свідками спотворення поняття прав і свобод. І не просто спотворення, а ще й відвертої маніпуляції під виглядом «відданості України правовим та демократичним цінностям».

У програмі політичної партії «РОЗУМНА СИЛА», зокрема, зазначено: «Головне завдання суспільства та держави бачимо у формуванні високого рівня моральних принципів та цінностей кожної особистості з урахуванням традицій і звичаїв багатонаціонального українського народу як частини цивілізації.Партія виступає за підтримку традиційних духовних цінностей, притаманних українському народу». «РОЗУМНА СИЛА» завжди виступає за захист демократичних цінностей, однією з яких, безсумнівно, є толерантність і повага до оточуючих. Проте не можна ставити знак рівності між поняттями толерантності та відвертої пропаганди стосунків гомосексуального характеру.

Я закликаю якомога більше людей приєднатися до ініціативи підписати петицію (https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1462) щодо захисту таких загальнолюдських цінностей як сім’я, релігія та взаємна відповідальність громадян і держави. Ми маємо вжити заходів для уникнення пропаганди стосунків гомосексуального характеру.

Українське суспільство, спираючись на демократичні принципи рівності, взаємоповаги й толерантності має зберегти свої традиційні моральні цінності та традиції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: петиція,сім'я,гендерне питання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.