СБУ викрила на мільйонних незаконних оборудках топ-менеджера "Ощадбанку"

15 березня 2018, 14:57
Власник сторінки
менеджер
0
67
СБУ викрила на мільйонних незаконних оборудках топ-менеджера  Ощадбанку

За висновками експертизи, через дії топ-менеджера державному банку завдано збитків у розмірі 16,7 мільйона гривень

Служба безпеки України спільно з прокуратурою викрила  топ-менеджера АТ "Ощадбанк" на розкраданні грошей державної установи, що призвело збитків на 16,7 млн грн. Про це йдеться у повідомленні прес-служби силового відомства.

Оперативниками було встановлено, що вказана особа систематично здійснювала незаконні оборудки з облігаціями внутрішньої державної позики, які належали "Ощадбанку".

"За висновками експертизи, через дії топ-менеджера державному банку завдано збитків у розмірі 16,7 мільйона гривень", - йдеться у повідомленні.
Банкіру, прізвища якого не називають, було повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Суд вже обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із цілодобовим носінням електронного браслета.

Наразі у справі триває досудове слідство.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,СБУ,деньги,Ощадбанк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.