Як знищують експертну складову...

05 березня 2018, 18:16
Власник сторінки
0
56
Як знищують експертну складову...

На сьогоднішній день, в умовах ведення гібридної війни РФ, мають місце спроби ускладнення функціонування підприємств оборонно-промислового комплексу нашої держави

     На сьогоднішній день, в умовах ведення гібридної війни РФ, мають місце спроби ускладнення функціонування підприємств оборонно-промислового комплексу нашої держави шляхом втручання у міжнародні відносини, в тому числі й через поширення неправдивих відомостей, що призводить до зниження обороноздатності держави та дискредитації України у якості надійного виробника та постачальника продукції.
      Зокрема, під час виконання контракту на адресу ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" та Штабу ВПС Індії неодноразово з різних джерел повідомлялося про неспроможність України виконати вчасно контракт у зв'язку із різними причинами: брак комплектувальних виробництва Російської Федерації, корупція на підприємствах виробників, військові дії в Україні тощо.
       У процесі здійснення господарської діяльності ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» проходить перевірки різними уповноваженими державними органами. Так, протягом лише останнього року на адресу «Спецтехноекспорту» надійшло та було опрацьовано майже 100 запитів правоохоронних органів про надання інформації та документів з питань поточної господарської діяльності. «Спецтехноекспорт» завжди надає слідству усю необхідну інформацію та документи з дотриманням вимог українського законодавства.
       Станом на сьогодні, у ЗМІ активно поширюється інформація щодо подробиць досудового слідства, яке здійснюється правоохоронними органами за фактом можливого вчинення правопорушень посадовими особами ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт».
      Однак, має місце факт поширення інформації, що є таємницею досудового слідства та більше того, не відповідає дійсності та дискредитує діяльність державного спецекспортера - завдає збитків.
     Дуже прикро, що таке відбувається тоді, коли ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» активно співпрацює з індійськими контрагентами на ринку озброєння та військової техніки. Так, тільки упродовж 2017 року було підписано контрактів на загальну суму понад 35 млн дол. США, а щороку виконує зовнішньоекономічних контрактів на суму 120-140 млн дол. США, сплачуючи усі податки до державного бюджету України.
Бажаємо успіхів та процвітання компанії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.