Коли запрацює Кримський міст?

05 січня 2018, 10:24
Власник сторінки
менеджер
0
214

Кримський міст не запустять у 2018 році через "нечистих на руку" підрядників. А де знайти чесних та порядних...?

Ситуація в анексованому Криму погіршуватиметься і всупереч плану Кримський міст не буде введений в експлуатацію.

"Щодо Криму, то, безумовно, ситуація там буде погіршуватися. Ніяких ресурсів для того, щоб відновити повноцінне постачання у Криму і забезпечення економічного і соціального розвитку цієї території у Росії сьогодні немає", – Таку думку висловив російський журналіст Ігор Яковенко в інтерв'ю "Обозревателю".

Він додав, що окрім того, Кримський міст не запустять в 2018 році – є чимало причин. Зокрема, генеральним підрядником є компанія "Стройгазмонтаж", засновником якої є друг Путіна Аркадій Ротенберг. А він, як відомо, колись тренувався з главою Кремля в одному спортивному клубі. Це може серйозно вплинути на результати будівництва.


           Крім того, зрозуміло, що цей підрядник був обраний, в основному, для того, щоб вкрасти. Вже проведене порівняння з вартістю подібних споруд, наприклад, зі знаменитим морським мостом в Китаї, який обійшовся в кілька разів дешевше Кримського, попри те, що був набагато довший, – пояснив журналіст.

За словами Ігоря Яковенка, відіграє роль у цьому і те, хто керує анексованим півостровом – людина, яку всі знають під псевдонімом "Гоблін".

Чомусь Росія не поспішає зі здачею Кримського мосту. Невже нажива понад усе?

Ситуація в анексованому Криму погіршуватиметься і всупереч плану Кримський міст не буде введений в експлуатацію.
https://24tv.ua/ukrayina_tag1119
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Росія,Путін,Крим,аннексия,Аркадий Ротенберг санкции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.