УПЦ МП ЄДНАЄ КРИМ З РОСІЄЮ

18 грудня 2017, 11:32
Власник сторінки
Журналист
0
167
УПЦ МП ЄДНАЄ КРИМ З РОСІЄЮ

Московський Патріархат під виглядом церковної діяльності десятиліттями ширить міжрелігійну ненависть та унеможливлює єднання українських християнських церков та їхніх прихожан

Сьогодні в Україні легально діє впливова багатотисячна кремлівська “агентура в рясах”, яка веде відкриту антиукраїнську пропаганду та підтримує країну-агресора Росію та бойовиків на сході, яка фактично визнала окупацію Криму і приєднання пів-острова до складу РФ. Натомість, російські попи розвинули потужній бізнес на теренах України, «викачують» величезні кошти з наших вірян на користь держави-агресора, вони цинічно занедбують та руйнують найкращі культурно-архітектурні цінності України.

В анексованому Росією Севастополі 13 грудня 2017 року УПЦ (МП) освятив прапори бойових кораблів Росії де відбувся чин урочистого освячення андріївських прапорів, які з 2001 р. є прапорами Військово-Морського Флоту Російської Федерації. Освячення прапорів здійснювалося для бойових кораблів і допоміжних суден Чорноморського Флоту ВМФ Росії. Службу очолив благочинний Севастопольського округу Кримської єпархії УПЦ (МП) протоієрей Сергій Халюта, який відслужив молебень апостолу Андрію Первозванному, освятив прапори і передав їх командирам кораблів і капітанам суден. В останні роки представники УПЦ (МП) регулярно освячують військові об'єкти Росії в Криму і святкують «день возз'єднання Криму з Росією».

З впевненістю можна сказати, що УПЦ (МП) не місце в Україні, їх вплив зменшується, підтримка від українців майже відсутня та і парафій за останні два роки Московський Патріархат втратив чимало.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,война,религия,церковь,Крым,УПЦ МП,УПЦ КП,аннексия Крыма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.