Церква, яка керується з Москви - лютіший ворог українського народу

31 жовтня 2017, 10:19
Власник сторінки
Журналист
0
433
Церква, яка керується з Москви - лютіший ворог українського народу

Чому УПЦ (МП) треба заборонити в Україні і в усьому світі?!

Єрархи УПЦ (МП) стали частиною ідеологічно пропагандистського апарату окупаційного режиму. А всім іншим християнським конфесіям створюється все більше перешкод, священики і пастори знаходяться під постійною загрозою репресій.

В умовах, коли збройна і інформаційна агресія Кремля щодо України виявилася малоефективною, Росія почала діяти на релігійному полі, намагаючись внести розкол і конфлікт у відносини між релігійними громадами країни. Елементом цієї технології стали повідомлення про нібито наявний конфлікт на заході України між Московським патріархатом та Українською Греко-католицькою церквою. "Тотальна релігійна війна" в Україні - це саме те, чого в останні роки так наполегливо домагається Росія для досягнення успіху в своїй агресії.

Крім того, "Москва, в тому числі вустами свого патріарха Кирила, заявляла, що "громадянська війна в Україні - це релігійна війна, де уніати (тобто греко-католики) та розкольники (тобто православні Київського Патріархату) воюють проти канонічного православ'я (тобто проти Російської церкви)". Однак як і у випадку з "утисками російськомовного населення" та іншими страшилками, Москва і тут видає бажане для себе - за дійсне". Говорити про можливість "релігійної війни" - безпідставно і цілком безвідповідально. Такі заяви можуть робити тільки ті, хто готовий лити воду на млин кремлівської пропаганди і сприяти успіху московської агресії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.