Не вірьте церкві, яка служить “Дияволу”

03 листопада 2017, 17:04
Власник сторінки
Журналист
4
453
Не вірьте церкві, яка служить “Дияволу”

УПЦ МП в Україні займає виключно антиукраїнську позицію і потрібно заборонити діяльність російської церкви в Україні!

Під час зустрічі патріарха Філарета в синодальній залі Київської Патріархії з керівником відділу культури, освіти та національних меншин Посольства Федеративної Республіки Німеччина Себастьяном Ґроміґом, Філарет зазначив, що УПЦ Київського Патріархату стала вдвічі більша від УПЦ Московського Патріархату. Зараз Київський Патріархат підтримує 44-48% населення України, а Московський Патріархат 20-24%, тобто вдвічі менше ніж два роки тому. Тобто всі негативні події, які пов’язані з УПЦ МП відкрили людям істину цієї ворожої для України церкви.

Вплив російської церкви в Україні значно послаб, людям не подобається, що Московський Патріархат їздить в Москву і називає Путіна миротворцем.

Це ненормально і з цим треба щось робити, аби люди знали до яких храмів вони ходять, адже позначки про Московський Патріархат ніде нема і більшість людей думає, що це українська церква.

Якщо хто забув, то потрібно нагадати, що саме Путін зі своїми посіпаками розв’язав війну з Україною, вбив тисячі українських воїнів та цивільних, ще більше наших громадян зазнало каліцтв та змушені були покинути рідні домівки.

Будь-які конфесії, шо діють в Україні, але мають свої центри за кордоном, так чи інакше лобіюють інтереси своїх «материнських країн». Зрозуміло, що так звана Українська Православна Церква Московського Патріархату лобіює інтереси Росії, яка проти нас воює. Навіть діяльність вказаної конфесії становить загрозу національній безпеці України. І це треба чітко розуміти. Я, звісно, далекий від того, щоб в кожному священику, а тим паче вірянину так званої Української Православної Церкви Московського Патріархату вбачати агента Кремля. Але треба розуміти, що ця конфесія загалом та її очільники зокрема працюють на країну-агресора.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,война,религия,церковь,УПЦ МП,УПЦ КП,московский патриархат,УПЦ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.