Економічна зрада

13 грудня 2017, 10:48
Власник сторінки
1
69

Заробітки в Росії - яким чином благе бажання заробити грошей перетворюється у зраду Батьківщині.

Після розпаду СРСР було цілком природно бачити як тисячі і тисячі людей у пошуках кращого заробітку мандрували просторами СНД. В цьому наче і нічого погано, звичка ще лишилася — одна країна, все спільне. А от економіки все-рівно різні... Розуміння цього, однак, прийшло пізніше.

Люди хочуть працювати там, де більше платять — це також природно. Тому і сьогодні велика кількість українців відправляється на заробітки в ближнє і дальнє зарубіжжя. Роблять там вклад в чужу економіку, однак і додому привозять валюту, що наразі і для нашої економіки непогано.

З певного часу (думаю, всім ясно з якого) заробітки в РФ стали відрізнятися від цього ж в інших країнах своїм смисловим навантаженням. Працюючи на нашого ворога ми робимо вклад в його економіку, даємо можливість помучити нас довше у цій грі на виснаження. Некваліфіковані працівники часто працюють неофіційно — за них не платять податки — російський олігархат збільшує свої прибутки, з яких частина іде в Крим і Донбас. Крім того, при неофіційному працевлаштуванні (та і при офіційному в РФ) є велика імовірність того, що працівників “кинуть на бабки”. Та і валюти особливо багато з РФ не привезеш, там тепер в рублях частенько платять.

Що ж до кваліфікованих працівників, які працюють офіційно... З ними теж чимало проблем. По-перше, завдяки ним Зростає ВВП агресора (не так швидко падає), що теж відтягує фінал. По-друге, вони дають російській пропаганді зайвий привід привід для спекуляцій на тему розколу в українському суспільстві.

Тому перед тим як їхати працювати в Росію, подумайте...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Трудовая миграция,измена
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.