«НКВД» повертається. Як використовують молодь в окупації?

13 вересня 2017, 10:36
Власник сторінки
0
310
«НКВД» повертається. Як використовують молодь в окупації?

Так, дуже прикро читати новини про те, що наша молодь – майбутнє нації є маріонетками в руках ватажків угруповань «ЛНР» та «ДНР» Плотницького та Захарченка.

На окупованому Донбасі тренуються протистояти миротворчим місіям і роблять ставку на місцеву молодь, адже за допомогою юних і завзятих активістів можна тримати в страху кого завгодно. З’являються юнацькі клони дорослих угруповань «ЛНР» та «ДНР». Учасники так званих «молодіжок» активно з’являються в місцевих і російських медіа. Флешмоби, антиукраїнські мітинги і навіть акції зі знищення портретів небажаних журналістів.
Постає питання: а чи з власних мотивів та переконань молодь непідконтрольної частини Донбасу бере участь в ідеологічних проектах бойовиків?
Як кажуть жителі Донбасу – на акції зганяють студентів за рознарядкою. Якщо раніше, за часів Януковича можна було саботувати і просто взяти і не піти на мітинг чи акцію, то зараз це небезпечно наслідками.
Завдання «молодіжок» бойовиків далекі від спорту, туризму і т.д. У Луганську ватажок місцевих бойовиків Плотницкий оголосив про створення нового молодіжного проекту зі старою назвою: «Молодь сказала, що так буде правильно, креативно і обґрунтовано. Назвали вони свій проект «НКВД». Тобто «Народний контроль вільного Донбасу». А чи буде вільною наша молодь в майбутньому після ідеологічної обробки терористичних угруповань «ДНР», «ЛНР».

Більш детально дивіться на відео

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Терроризм,молодежь,нквд,террорист,радикалізм,Радикализм,радикальні дії,ДНР,ЛНР,Александр Захарченко ДНР,Игорь Плотницкий,ДНР новости сегодня,ДНР новости,ЛНР новости,радикалы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.