Крайній радикалізм в Україні

30 серпня 2017, 15:11
Власник сторінки
0
70
Крайній радикалізм в Україні

Російська пропаганда зробила своїм головним гаслом твердження, що...

Праворадикальні групи в Україні, які політично подібні до антиліберальних партій в інших країнах Європи, намагаються на тлі російської агресії створювати озброєні підрозділи чи то вони ініціативно, чи то під впливом РФ. Саме непідконтрольні уряду озброєні сили різних організацій викликають щораз більшу стурбованість.

Ідея, що можуть існувати ідеологічні збройні формації, є поза межами європейської і загальнолюдської традиції, а ще більше, якщо лідери таких угруповань висловлювали тривожні расистські погляди.

Нещодавно, Конгрес США до рішення про допомогу Україні вніс застереження, щоб американська допомога не надавалася формуванням з неонацистською ідеологією.

Представники добровольчих формувань в Україні кажуть, що їх віднесли до категорії небезпечних – помилково.

Хоча, на мою думку, такі угрупування намагаються перевернути уяви всього світу на користь Повного Беззаконня, мерзоти і злочину! Крайнім (правим) радикалізмом визначили Правий сектор. Потоки наркоти, контрабанда ліків і іншого, що забезпечує 1000% прибутки узаконеній банді, яка ще досі при будь якій владі залишається неприборканою - уваги майже не приділяють.

Російська пропаганда зробила своїм головним гаслом твердження, що в Україні править фашизм та неонацизм, а український уряд у Москві постійно намагаються називати хунтою. Проте, тільки на сьогоднішній день в Росії зафіксовано 53 неофашистських організацій. Навіть не знаю, які ще потрібні докази, щоб назвати РФ 4-тим Рейхом?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: радикалізм,Радикалізм в Україні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.