РПЦ взялося за дітей?!

16 серпня 2017, 17:26
Власник сторінки
Журналист
0
271
РПЦ взялося за дітей?!

РПЦ почала масове вербування дітей в анексованому Криму та закликає їх до військової пропаганди. Таке звинувачення висунула Кримська правозахисна група.

Приклади, коли Російська церква відзначає святкові дні, і священик везе дітей у військову частину, діти фотографуються з військовою технікою, тримають її в руках і ці фото публікуються на сайті Кримської єпархіїї. Російська православна церква роздає гранти на ортодоксальні табори, де діти навчаються бути розвідниками, де їм навіюють військову справу. До агресивної пропаганди мілітаризації долучається релігія, і діти думають, що бути мілітаристами – це свята справа.

Відомо, що Російська православна церква також співпрацює з російським козацтвом в анексованому Криму, політичними партіями, і всім відомо про співпрацю та спільні дії РПЦ, Путіна та ФСБ, де також передбачається участь дітей.

Надзвичайно велике значення мають настрої, які панують у суспільстві, те, наскільки суспільство ладне давати відсіч ворогові та не піддаватися маніпулюванню. Старшому поколінню можливо навіяти потрібні думки через телебачення, Інтернет та інші засоби масової інформації, але на це потрібен час і не мало зусиль. Тому саме Крим і частину Донбасу окупували росіяни не лише через те, що Українська армія була розвалена, а й через те, що тут вдалося насадити «русский мир». Посприяли цьому і мас-медіа, контрольовані росіянами чи проросійськими силами, і так звана Українська православна церква Московського патріархату, і проросійськи налаштовані політики та бізнесмени. Перед військовою окупацією ці терени були окуповані росіянами культурно – фактично при бездіяльності української влади.

Проте, якщо здійснювати сугестію з самого дитинства, то і результат буде набагато кращим і дієвішим.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: война,религия,церковь,УПЦ МП,УПЦ КП,РПЦ,московский патриархат,РПЦ МП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.