Патріотизм з дитинства.

10 серпня 2017, 13:02
Власник сторінки
1
71
Патріотизм з дитинства.

Дитячий табір, в якому програма підготовки, майже не відрізняється від курсу молодого бійця для дорослих.

Спортивно патріотичний табір «Слобожанин» існує вже три роки. Тут, в мальовничому та екологічно чистому середовищі, в перебігу зміни, близько двадцяти днів, діти середнього шкільного віку і старшокласники вивчають основи тактики, тактичну медицину, Українську історію і літературу. Набувають навички поводження з холодною та вогнепальною зброєю. Табір «Слобожанин» - волонтерський проект, який існує під егідою Національного Корпуси (фактично, - Азовського руху). Перебування для дітей тут безкоштовно, для того, щоб дитина потрапила даний дитячий табір батькам треба просто заповнити анкету. Багато з вихователів табору - ветерани АТО на сході України, передають дітям свій досвід виживання, життєві підвалини і патріотизм.

Заїзди в табір проходять не тільки влітку, а й восени взимку і навесні. У таборі для цього є всі умови. Головним досягненням табору вихователі вважають той факт, що вихованці не втрачають після зміни в таборі придбані соціальні зв'язки, і, в подальшому, спільно беруть участь в різних соціальних подіях. Атмосфера табору в фотоальбомі, а подробиці перебування в ньому дітей у відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: воспитание,Патриотизм,детский досуг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.