ЧЕСНИЙ ЛЕЩЕНКО І ПОРЯДНІ УКРАЇНСЬКІ СУДДІ, ЯКИХ ВРЯТОВАНО НАЗК

05 травня 2017, 09:39
Власник сторінки
0
45

Останнім часом антикорупціонерам в Україні стало жити неспокійно.

А все через ці подвійні стандарти, які вони сповідують як в роботі, так і в побуті: “своїм” — все, а стороннім людям — закон, тим більше, той, що не працює. Коли Сергій Лещенко не зміг “оформити” правильно свою нову квартиру в центрі міста, і ця обставина посіяла дуже потужні семена сумнівів, чи він таки дійсно є той професійний журналіст-розслідувач, яким себе подає.

Ну, погодьтеся, будь-якій людині, що постійно має спіткатися із казнокрадами та здирниками у владних кабінетах мають-таки бути достеменно відомі способи “легалізації” майна, придбаного за кошти, природа виникнення яких викличе сумніви не тільки в правоохоронців та податкових інспекторів, але й у їх господаря.
Дуже дивний “прокол” Лещенка тоді вправно задокументували в Національному антикорупційному бюро України і лише тільки в Печерському суді, під проводом судді Володимира Миколайовича Карабаня, справа швидко розсипалася мов “пісочна фортеця”. Водночас, Сергій Анатолійович потрапив у певну залежність від Володимира Карабаня, що, як відомо, не дуже-то й полюбляє честно декларувати свої статки (як наприклад, позашляховик “Тойота Ленд Крузер” із номерами держреєстрації “АІ 0004 АО”).
Більш того, ще й через зв’язки Лещенка у Нацагентстві із запобігання корупції практично “вивів” з під перевірки статки свого рідного дядька судді Вищого господарського суду Карабаня Володимиря Яковича та його 30-річної дружини Яни, яка, після виїзду із захопленого російсько-терористичними військами Донецька у липні 2014 року, раптом стала суддею в Господарському суді м.Києва.

Цими “корупційними” зв’язками Лещенка в антикорупційному органі, як довело розслідування ТВ “Голос народу” стали члени проводу НАЗК —  Руслан Рябошапка та Руслан Радецький, які, до речі, всіляко заперечують публічно тісний зв’язок із згаданим народним обранцем, хоча і згодом визнають, що, мовляв, знайомі.
За пана Рябошапку можна сказати дійсно, його досвід роботи із грантодавцями та потужними міжнародними інституціями з доволі широкого спектру насамперед юридичних питань в рамках програм розвитку “громадянського суспільства” значний і у цьому нерідко він займає ту ж позицію, що і Лещенко.
За даними ТВ “Голос народу” саме Рябошапка і колишній заступник Деснянського районного прокурора Радецький і зробили ті висновки про недоцільність проведення грунтовної перевірки статків цілому списку суддів, серед яких опинився дядько Володимира Карабаня — Володимир Якович.
Про це докладніше, дивіться на .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.