Обстріл консульства в Луцьку організував лідер “Наждака” Дульський

03 травня 2017, 10:40
Власник сторінки
4
574

Обстріл генконсульства Польщі у Луцьку є частиною спрямованої підривної акції, організованої спеціальними службами Російської Федерації.

Правоохоронні органи вважають, що обстріл генконсульства Польщі у Луцьку та синхронізована з ним у часі спроба перекриття траси “Львів–Рава-Руська” фейковими поляками є частинами спрямованої підривної акції, організованої спеціальними службами Російської Федерації.

Підтримую твердження силових структур про те, що події були організовані російськими спецслужбами та лідером української радикальної організації “Наждак” Миколою Дульським, який переховується на території РФ і якого розшукують українські правоохоронці за погрозу вбивства.

“Дульський – відомий агент впливу російських спецслужб, який за гроші веде активну антиукраїнську діяльність з 2015 року. Також встановлено, що його група причетна до замовних протестних заходів 15 березня біля Центрвиборчкому”, – йдеться у заяві СБУ.

Як відомо, Микола  до протестних акцій на річницю Майдану, раніше його організація влаштовувала погроми казино тощо.

А вночі 29 березня невідомі обстріляли з гранатомета приміщення генерального консульства Польщі в Луцьку, влучивши в дах над четвертим поверхом, де спав охоронець. Ніхто не постраждав. СБУ кваліфікувала обстріл як теракт.
Того ж дня кілька десятків найнятих статистів під гаслами “проти геноциду поляків” намагалися перекрити трасу на Львівщині й спровокувати сутички з силовиками.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: радикалізм,Радикалізм в Україні,радикальні дії,консульство Польши,Луцьк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.