Чотири вершники Апокаліпсису із «Рускава міра»

26 квітня 2017, 21:52
Власник сторінки
Журналист
5
629

Всім відомо, що УПЦ (МП) та РПЦ – це величезна російська злочинна організація, яка діє на території України з метою втручання в політику, прагнення до влади та розвитку «церковного бізнесу».

Сьогодні Росія де-факто - це клерикальна держава, де УПЦ (МП) та РПЦ – є репресивним органом влади, який проник в усі сфери життя людей. Ця бізнес структура, яка має чіткі функції і завдання - власне збагачення, поширення мракобісся в народі, обдурення людей, насадження псевдопатріотизму, благословення війни, промивання мізків, щоб наші мізки були завжди лояльні до влади. Звісно існують люди, які втілюють це в реальність. Наприклад намісник московських технологів Кисельов, Соловйов, Гундяєв, митрополит Онуфрій, які своїми закликами намагаються нищити український народ, розпалюють міжнаціональну та релігійну ворожнечі. Діють вони приховано, тому більшість людей не помічає негативний вплив на свою свідомість.  Проте, якщо зібрати всі останні події до купи, то чітко окреслюються ознаки проведення спеціальних інформаційних операцій Кремля проти України.

Останнім часом ми бачимо багато фактів причетності УПЦ (МП) та РПЦ до спецслужб Росії. Як відомо з історії, Московський патріархат православної церкви створений Сталіним в 1943 як структура КДБ, який мав підсилити психологічний вплив органів НКВС на населення, задля керованості та маніпуляції. Він діє активно і по цей час.

Цікава світлина нещодавно поширилася Інтернетом. «Картина маслом» – «Чотири вершники Апокаліпсису» сказав один з відомих блогерів. Кумедно, проте дуже влучно. Дійові особи: за кермом мотоциклу - очільник Московського Патріархату Митрополит Онуфрій (Бєрєзовскій), позаду хреститься проросійський олігарх, спонсор «Рускава міра» в Україні, тушка Партії Регіонів Ігор Рибаков, у колясці сидить активний українофоб - єпископ Банченнськиц Лонгін (Жар) – відомий агент ФСБ, який називав у своїх проповідях українських воїнів - "каратєлями", а російську агресію - "гражданской войной". До речі, Лонгін досі нагороджений відзнакою Герой України!, яку йому вручив вічно легєтімний проффесор Янукович. Осторонь стоїть архідиякон Сергій Косовський. Фото, імовірно, зроблене у Банченах, Чернівецької області 23 квітня 2017 року.

З цього можна зробити тільки один висновок: РПЦ+УПЦ (МП)=КДБ =ФСБ=Кремль!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,война,религия,церковь,УПЦ МП,РПЦ,Церква,РПЦ МП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.