Нові свідчення у справі генерала Назарова прямо вказують на його невиновність

17 березня 2017, 12:51
Власник сторінки
0
21

Звинувачення генерала Назарова ігнорує факти порушення льотних вимог заходів безпеки у зоні АТО, до яких Назаров не мав відношення.

За матеріалами, які нещодавно були опубліковані деякими інформаційними ресурсами встановлено, що збитий в червні 2014 року терористами літак Іл-76 заходив на посадку із включеними вогнями та не з максимальним градієнтом (вектор, що вказує на коефіцієнт зниження літака), що прямо суперечить вимогам стосовно організації заходів безпеки під час польотів авіації в зоні АТО.

Так, у судовому засіданні стосовно вказаної справи, був досліджений відеоролик з мережі Інтернет щодо заходу на посадку на аеродром міста Луганськ літака Іл-76 (бортовий номер 76777), з якого є очевидним факт включення екіпажем літака посадочних вогнів та потрапляння світла на камеру на відстані 15 кілометрів.

Тобто, літак, всупереч вимог заходів безпеки, здійснював посадку звичайним способом, як під час виконання планових польотів у мирний час.

Само собою напрошується питання, в чому тут вина Назарова, який управління літаком не здійснював і взагалі не був відповідальним за організацію перельотів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.